© Araklı Arı Haber 2023

Annesini Covid 19'dan Kaybeden Trabzonlu Doktor'dan Duygu Yüklü Paylaşım

Geçtiğimiz Günlerde Annesini Kaybeden Sürmeneli Doktor Ufuk Küçükali’den duygu yüklü sözleri yürekleri yaktı.

 

Anne mi kaybettim. Tam on yıldır her gün öldünmü diye korkarak aradım seni. On yıl her saat acaba düştün mü yanlış ilaç içtinmi, makinan doğru mu takıldı, şekerin kaç oldu, tansiyonun kaç, insülin vuruldun mu, oksijen değerin kaç diye merak ettim. Kendimi de yedim. Seni de bunalttım annem. Ama bugün baş sağlığı dileyenler hep söyledi.

 

 

ağzından bir ufuk çıkarmış bin ufuk çıkarmış. Abim öldü, ablam öldü, sende bana sarıldın hep hayatta çok sağlam durdun. Çok acılar çektin. Çok zahmetli bir yaşantın oldu.

 

 

Her nefesin her hareketin zorladı seni ama yine de yaşama tutundun. Ben senin beni bırakıp gitmeyeceğine emindim. Yanıldım. Hep yanıldım. Senin için düşündüğüm cenaze planlarının hiç biri olmadı. Bu kadar sevenin varken ne kadar az kişi uğurladı seni. Yaşasaydın bana soracaktın kimler aradı başsağlığına diye, anne herkes aradı.

 

 

O kadar cok arayan ve seni güzel anlatan insan var ki. 12 saattir telefon susmadı. Sende en çok emeği olan babam, teyzem ve ben cenazendir yoktuk. Babam hastanede, teyzem evinde karantinada, bende İstanbul’da Halit abim yine yanındaydı. Hep yanındaydı.

 

 

Allah razı olsun derdin hep. İsmet abim hep olmazı olur etti seni bize geri getirdi. Ama bu sefer olmadı. Son konuşmamızda çok iyi olacaksın dedim. İnşallah rahat ve huzurlusundur. Sen çok iyi biliyorsun seni çok sevdim. Babamı merak etme bize emanet. Ablama selam söyle.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER