© Araklı Arı Haber 2023

Araklı 1961 spor kulübünde yenilikler devam ediyor

Araklı 1961 spor kulübünde yenilikler devam ediyor

Araklı 1961 spor kulübünde yenilikler devam ediyor…
Geçen yıl Yusuf Çebi başkanlığında alt yapısı oluşturulan projelerimiz Dr. Fatih BÜLBÜL’ün başkanlığı devralmasıyla faaliyete geçmeye başladı. Önce kulüp sporcularına İngilizce dersleri başlatıldı bunu santranç dersleri izledi son olarakta adam adam’a matematik dersleri başlatıldı. Başkan Fatih BÜLBÜL Bu süreçte Fiziki mekanların oluşturulmasında bizlere yardımcı olan Arslantürk Fındık Fabrikası Genel Müdürü Selahattin ARSLANTÜRK’e, Lider Mobilya Sahibi Yunus TAŞKIN’a teşekkür ederiz.

Bu süreçte başlatacak olduğumuz Türkçe, Fen bilimleri, Matematik , Kişisel Gelişim dersleri için Üniversiteyi Bitirmiş henüz atanamayan öğretmenlerimize iş kapısı açmak istiyoruz. Bu nedenle bu şartlara uyan öğretmenlerimizin bizlerle irtibata geçmesini istiyoruz.
Sporcu gençlerimize daha iyi hizmet edebilmek için daha bir çok projemizi faaliyete geçireceğiz. Projelerimizi faaliyete geçirmemizde bizlere tam destek veren Belediye Başkanımız Sn. Recep ÇEBİ’ye, İlçe Kaymakamımız Sn. Kürşad KARACA’ya ve tüm idari amirlerimize teşekkür ederiz. Sn. Recep ÇEBİ ile başlattığımız sporcu gençlerle buluşma etkinliğimizi devam ettireceğiz.
Bu süreçte Araklı halkına ihtiyacımız var, kimsenin hayal edemeyeceği yerlere biz çalışarak Araklısporu getireceğiz…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER