© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Araklı’da Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Toplumsal birlikteliğin daha derinden yaşandığı ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu milletçe hep birlikte yaşıyoruz.
 
İlçemizde Ramazan Bayramı Bayramlaşma programı, Bayramın ilk günü saat 10.00 da Halkımızla Bayramlaşmayla başladı, Polisimizle,  Mehmetçiklerimizle Bayramlaşma devam etti. Araklı  Bayramlaşma programına; Kaymakamımız Sayın Ömer Ahmet Özdemir,  Belediye Başkanı Recep Çebi, İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçmen, Jandarma Komutanı Seyit Özköksal, İlçe Müftüsü Erdoğan Dalkes, İlçe Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. 

Başkan Çebi yaptığı açıklamada; “Bir mübarek Ramazan Ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyzi, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Yüce Allah’tan, bu mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER