© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Geç Oldu Temiz Oldu Mahalle Yola Kavuştu Video Haber

Araklı'da Geç Oldu Temiz Oldu Mahalle Yola Kavuştu

Araklı SSK Bayram Halil devlet hastanesi arası yıllardan beri kangren haline gelen yol sonunda asfaltlandı.

Özgen mahallesi'ne 3 etap TOKİ evlerinin yapılması ile beraber bölgeden geçen yol stabilize olması nedeniyle araçlar yolda gitmekte zorluk çekiyordu Özgen mahallesi Muhtarı Mustafa Çebi'nin girişimleri Araklı belediye başkanı Recep çebi'nin mahalleye olan ilgisi ile beraber birleşince yol uzun uğraşlar sonucu asfaltlanarak halkın hizmetine açıldı.

Bölgede bulunan TOKİ konutlarının olduğu bölgeden geçen yolun asfaltlanması ile beraber araçlar rahat nefes alırken bölge halkı Araklı Belediye Başkanı Recep Çelebi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.

vatandaşlar geç oldu ama temiz oldu Devletimizin eksikliğini Allah vermesin dediler Bayram Halil devlet hastanesine Araklı çarşıbaşı'ndan kesintisiz olarak asfalt yoldan araçlar varmış olacak Özgen mahallesi muhtarı Mustafa Çebi Araklı ARI Haberi yaptığı açıklamada mahallemizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Çebi var gücümüzün gücümüzle çalışıyoruz eksiklerimiz var ama bunları da tamamlamak için uğraşıyoruz mahallemize hizmetlerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER