© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Halis Terzi Hürrriyet Mahallesi Muhtar Adayı

Değerli hürriyet mahallesi sakinleri 31 mart yerel seçimlerin de sizin desteğiniz rabbimin yardımı ile kazanmam durumun da mahallemize yapıcak olduğumuz bir kaç hizmeti sizler ile paylaşmak istedim 

1.Mahallemiz de yaşayan engelli vatandaşlarımız tespit edilecek ve maddi manevi destek sağlanacak .

2.Okumak isteyip aileleri maddi zorluk yaşayan gençler tespit edilecek ve burs imkanı sunulacak. Ayrıca yeni okula başlayan gençlerimize okul gereçlerin de ( defter kalem kitap okulçantası vs. )  destek olunacak .

3.Mahallemiz sokakların da planlanan alanlara oyun parkı halısaha gibi spor ve sosyal fâliyet alanları yapılacaktır.

4.Hürriyet mahallesi köy yolu kenarları köy yolu başlangıcından sonuna kadar   güvenlik bariyerleri ile daha güvenli hale getirilecektir araç ve yaya kazalarının minimum seviyede azalması için gerekli önlemler alınacaktır .

5.Mahallemiz girişinde ve sokak aralarında bulunan yıpranan ve silinen tabelalar mahallemize yakışır şekilde değiştirilecek ve onarılacaktır .

6.Mahallemiz sokakların da trafik yoğunluğunun sık olduğu yerlere hız kesici bariyerler koyulacaktır 

7.Doğal gaz bağlantısı alamayan mahalle hanelerine biran önce alt yapı calısması yapılması için gerekli adımlar atılacaktır 

8.Mezarlıklarımızın bakımları düzenli olarak yapılacaktır.

9.Mahallemiz de bulunan köy sularımız malesef kapanmıs durum da ve biran önce onarımları sağlanacak aktif hale getirilecektir.

10. Bayan ağzamız Hülya SEZGÜN mahallemiz bayanlarının dertlerin de sıkıntıların da bilgi sahibi olacak ve bizde bu dertleri çözümleyeceğiz.

  11.Mahalle halkımızın cenaze düğün hastane yol su elektirik sorunların da gece gündüz ulaşıla bilir ve atif olacağımıza iyi ve kötü günleriniz de siz değerli mahalle halkımın yanın da olaçağıma söz veriyor Sizler den 31 mart yerel seçimlerin de destek bekliyorum 

 Hürriyet mahallesi muhtar adayı HALİS TERZİ .

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER