© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Önder Kınalı Meclis Üyesi Adayı Oldu

Araklı'da Önder Kınalı Meclis Üyesi Adayı Oldu

Trabzon Araklı'da Önder Kınalı Meclis Üyesi Adayı Oldu.

Araklı Esnafların'dan Önder Kınalı 31 Mart yapılacak olan seçimlerde yapılacak olan seçimlerde Büyük Birlik Partisi Araklı Belediyesi Meclis Adayı Oldu.

23.12.1980 tarihinde Trabzon'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araklı'da tamamlayıp, Eskişehir Anadolu üniversitesi, Yönetim ve organizasyon bölümünü dondurup baba mesleği olan ticaret hayatına devam etmektedir.

Çeşitli sivil toplum örgütleri ve kuruluşlarında görevler sürdürmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Büyük Birlik Partisi'nin ilçe belediye meclis üyesi adayı Önder Kınalı, samimiyeti, tecrübesi ve vizyonuyla ilçenin geleceğine ışık tutmaya hazırlanıyor. Her zaman halkın içinde olan, sorunları dinleyen ve çözüm odaklı yaklaşımıyla tanınan Kınalı, ilçenin kalkınması ve refahı için kararlı adımlar atmayı hedefliyor.

Önder Kınalı, yerel halkın ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak, katılımcı politikalar ve projeler geliştirmeyi amaçlıyor. Toplumun her kesimini kucaklayacak, adalet ve eşitlik temelinde yükselen bir ilçe için çaba harcayan Kınalı, şeffaf bir yönetim anlayışıyla seçmenlerine güven veriyor.

Geleceği inşa etmek için cesaretle adım atan Önder Kınalı, toplumun ortak değerlerine saygı duyarak, birlik ve beraberlik içinde ilerlemeyi vurguluyor. Tecrübesiyle donanmış, gençlere ve kadınlara destek veren, çevreye duyarlı projelerle sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Kınalı, ilçenin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için elinden geleni yapacağının sözünü veriyor.

Önder Kınalı, ilçenin her köşesine umut ve değişim getirmek için yola çıkarken, yenilikçi fikirleri ve dirayetiyle ilçenin geleceğine ışık tutmaya hazırlanıyor. İlçe belediye meclis üyesi adayı Önder Kınalı, birlikte daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir bir ilçe için mücadele ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER