© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'da Sıra Dışı Bir Belediye Başkan Adayı Şahintaş

Araklı Sıra Dışı Bir Belediye Başkan Adayı Şahintaş

Başkan Adayı Şakir Şahintaş, Gençlere Paintball Mesajı Verdi

Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan adayı Şakir Şahintaş, gençlerle daha etkili iletişim kurmak ve onların ilgisini çekmek için farklı bir yöntem denedi. Son dönemde sosyal medya hesaplarında paylaştığı paintball videolarıyla dikkat çeken Şahintaş, gençlere mesaj gönderiyor.

Şahintaş, paylaştığı videolarda gençlere hitaben, "Evet gençler ne dersiniz? Turp da bir paintball sahası olur mu? Beraber burada paintball oynayabilir miyiz? Sizleri bekliyorum buyurun." ifadelerini kullanarak gençlerle bir araya gelmek istediğini belirtiyor.

Bu hamle, Şahintaş'ın gençlerin ilgisini çekmek ve onların belediyeye olan ilgisini artırmak amacıyla geliştirdiği bir projeden ipucu niteliğinde. Paintball sahası fikri, gençlerin eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturmanın yanı sıra, toplumla daha aktif bir etkileşim içinde olduğunu gösteriyor. 

Şahintaş'ın bu projesi, gençlerin belediye hizmetlerine daha fazla katılımını teşvik etmek ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmek için bir adım olarak değerlendirilebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER