© Araklı Arı Haber 2023

Araklılı Murat Taşkın'a Trabzonspor'dan teşekkür

Araklılı balıkçı Murat Taşkın, Trabzonspor Kulubü tarafından şampiyonluk kutlamalarında denizde yapılan organizasyona verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür edildi.

 

Türkiye ve Dünya medyasında Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının Karadeniz üzerinde teknelerle yapılan organizasyonu geniş yer bulmuştu. Trabzonsporun çağrısına uyarak Trazondaki kutlamalara  Araklılı balıkçılar büyük destekte bulundular.

 

Araklı Liman Kooperatifi 2. başkanı Murat Taşkın Araklı ekibinin başı olarak organizasyonda büyük katkı sağlamıştı. Teknelerın organize edilip bayraklarla donatılarak 40 km uzaktan toplanma merkezine katılmalarına komuta etti.

 

Trabzonspor Kulübü, taraftarı ve tüm camia denizde oluşturulan bu şölene hayran kalmıştı. Organizasyonda büyük katkı sağlayan Araklılı Murat Taşkın'a tüm Araklılılar adına Kulüp tarafından teşşekkür edildi.

Trabzonspor yetkilileri, sporcuları ve tüm katılımcıların Araklı gibi uzak yerden organize olarak kutlamalara destek veren tüm taraftarın resim ve videolarını paylaştı. Kulüp resmi internet sayfasından herkese teşekkürlerini sundu. Ayrıca Murat Taşkın'a ulaşarak bu desteklerınden ötürü bizzat teşekkür edildiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Taşkın'a plaket verileceği öğrenildi.

 

Başkan Murat Taşkın konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Trabzonspora canımız kanımız feda olsun. bizim için vatan bayrak gibidir, nezaman Trabzonspordan bir görev verilirse seve seve koşarak gideriz daima burda hazırız. biz Trabzonsporun askeriyiz. şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. bize yaşattıkları bu mutluluk için emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek, ne kadar hizmette bulunsak azdır. 8. şampiyonluğumuz tüm taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER