© Araklı Arı Haber 2023

Araklılı şirket Türkiye'nin En Büyükleri Arasında Gösterildi

KAPTAN GRUP HER YIL OLDUĞU GİBİ
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİ ARASINDA
Araklı'yı mutlu eden haber geldi
Ülkemizin ve Tekirdağ’ın önemli sanayi kuruluşlarından Kaptan Demir Çelik Endüstrisi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" sıralamasında 67. sırada yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl üretimden satışlara göre oluşturduğu "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2022 yılı sonuçları açıklandı. Yaşar Kaptan Çebi'nin Yönetim Kurulu Başkanı, Ahmet Nur Çebi, Tayfun Çebi ve Arzu Efe’nin Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Kaptan Demir Çelik Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. İSO 500 2022 yılı listesinde 67. sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

“DÜNYA ÇELİK SEKTÖRÜ İÇİNDE LİDER VE ÖRNEK KURULUŞLAR ARASINDA OLACAĞIZ”

1964'de Karabük'te kurulan ilk haddehane ile demir-çelik üretimine başlayan Kaptan Demir Çelik, Trakya bölgesinde bulunan çelikhane, haddehane, oksijen fabrikası ile uluslararası standartlarda üretim yapmaya devam ediyor.
Yaklaşık 1500 çalışanı bulunan ve Trakya'da üretim yapan en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Kaptan Demir Çelik Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde 2002 yılında kurulan bölgenin tek çelikhanesinde, yılda 1.4 milyon ton kütük demir üretmeye devam ediyor.

Tekirdağ’ın istihdamına büyük katkı veren ve yaptığı sosyal çalışmalarla vatandaşların, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında yer alan Kaptan Grup’un bu başarısı Tekirdağlıları da sevindirdi. 

Kaptan Grup’tan yapılan açıklamada ise, “Firmamızı dünya çelik sektörü içinde lider ve örnek kuruluşlar arasında saygın ve etkin bir konuma yükseltmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER