© Araklı Arı Haber 2023

Araklı'ya Hayran Kaldılar

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) uygulanan "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi" çerçevesinde Bursa’nın Mustafa Kemal Paşa ilçesinden Araklı’ya gelen öğrenciler, ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıma fırsatı buldu.

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, öğrencilerin Türkiye’nin dört bir yanındaki kültürel zenginlikleri tanıması, sevgi, saygı, sosyal sorumluluk ve yardımlaşma duygularının gelişmesi amacıyla başlatılan Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi sürüyor. 

Araklı Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Danışmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Meclis Üyesi Fatih Alemdar, öğretmenler ve öğrenciler programda bir araya geldi. 

Araklı Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Danışmaz yaptığı açıklamada; “Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı dolayısıyla Bursa’dan gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu program dolayısıyla öğrencilerimiz büyük bir kazanım elde ediyorlar. Araklı’da öğrencilerimizi misafir edip, en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER