© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Adayı Yusuf Durmuş'un Ekibinde O'da Olacak

Başkan Adayı Yusuf Durmuş'un Ekibinde O'da Olacak

Araklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yusuf Durmuş ekibini tanıtmaya başladı. 31 Mart 2024'te ilçemizi yönetmeye başladığımızda birbirinden başarılı çalışma arkadaşlarımızı sizlere tanıtarak desteklerinizi bekliyoruz.

BAŞKAN YARDIMCIMIZ EMİNE HİLAL TERZİOĞLU

Karşıyaka Mahallesi Araklı
Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2017 yılı mezunu.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Tezli Yüksek Lisans Öğrencisi. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Uzman Avukatlık eğitimi aldım.
Tüketici Hukuku Eğitimi,Kişisel Verileri Koruma Kanunu Uzmanlık Eğitimi gibi birçok hukuki uzmanlık eğitimi almıştır.

Uluslararası görülen davalarda Avukat ekibinde yer alarak Avukatlık hizmeti vermeye 2018 yılında başlamıştır.
Bu bağlamda uluslararası finans hukuku alanında uzmanlık kazanmıştır.

Üç sene boyunca İstanbul’da faaliyet gösteren uluslararası ticaret ve danışmanlık firmasında hukuk departmanı şefliği yapmıştır.
Uluslararası sözleşmelerin hazırlanması, denetlenmesi, özellikle kat karşılığı inşaat sözleşmeleri olmak üzere gayrimenkul hukuku, idare hukuku , yatırım hukuku, sözleşmeler hukuku, yabancılar hukuku gibi bir çok hukuk dalında uzmanlaşma imkanı bulmuştur.
İstanbul Barosuna bağlı olarak 5 senedir avukatlık yaptıktan sonra Trabzon Barosuna nakil olarak hukuki hizmet vermeye devam etmektedir.

Mesleğini icra ederken bir yandan da birçok sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarda bulunmuştur.
İstanbul Barosu insan hakları komisyonunda aktif faaliyet göstermiş ve uluslararası kararların Türkçe diline çevirisi konusunda katkılarda bulunmuştur.

Uygur Türkleri, Kafkasya Türk toplulukları özelinde insan hakları alanında çalışma ve desteklerde bulunmuştur.
Avrupa’da İslam karşıtı eylemlerin raporlanması, hukuki takibinin yapılması ve devletlerin bilgilendirilmesine ilişkin uluslararası kuruluş olan “ADREC( Advocacy And Research Center)” kurucu üyelerinden biridir.
İleri düzeyde İngilizce diline hakimdir. Av Emine Hilal Karşıyaka mahallesinden olup anne tarafı Kalecik Mahallesinden Baba Ailesindedir
Bağımsız Belediye Başkan Adayı
Yusuf Durmuş

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER