© Araklı Arı Haber 2023

Başkan Çebi'nin Mutlu Günü

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin oğlu Sinan Çebi, Abdullah ve Fatma Kaya ailelerinin kızı Yasemin Kaya ile nişanlandı. 


Nişan törenine, Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ile belediye daire amirleri ve personeli, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, iş adamları, AK Parti Kadın Kolları, çok sayıda vatandaş, Çebi ve Kaya ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

Nişan yüzüklerini ise Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi ve Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık kesti.



Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi nişan merasiminde yaptığı konuşmada;''Oğlum Sinan ve kızım Yasemin evliliğe ilk adımlarını attılar.

 

Yüce Mevlam hayırlı uğurlu eylesin. Oğluma, kızıma ve tüm genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bütün bekar gençlerimize hayırlı ve huzurlu nasipler lütfeylesin.'' ifadelerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER