© Araklı Arı Haber 2023

Doğu Pen'den Sevindirici Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Doğu Pen'den Sevindirici Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ve gelişen şirketlerinden Doğupen yatırımlarına hız vererek devam ediyor.Faaliyetlerini Trabzon Sürmene'de sürdüren Doğupen, yeni yatırımlarıyla beraber fabrikasını %150 büyütme kararı aldı.

Doğupen'den yapılan açıklamaya göre Bölgemizde ve Türkiye'de her geçen gün büyüyüp gelişen, yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren şirketimiz yeni yatırım kararıyla büyümeye devam ediyor.

 

Yapılan açıklamada Gürcistan,Makedonya Moldovya, Irak, Türkmenistan, İspanya ve Azerbaycan ile yaptığı ihracatla ülke ekonomisine katkısına her geçen gün devam ediyor. Plastik sektöründe Dünya ve Türkiye'de ilk defa Doğupen tarafından bulunan, kendinden Merkezli Pervazlı Contalı Kasa buluşu, 2 yıldan beri kullanıma sunulurken müşterilerden gelen talep, bu buluşun önümüzdeki yıllarda Doğupen'in yeni yatırımlarının habercisi gibi görünüyor.

 

Doğupen'in yeni büyüme kararı bir çok kişiye yeni iş istihdamı sağlamak demek.Doğupen Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Şengün yaptığı çalışmalarla herkes tarafından sevilen sayılan bir kişilk olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Araklı ARI Haberin edindiği bilgilere göre Doğupen'de çalışmak için bir çok kişi sıraya girmiş durumda. Doğupen Türkiye'nin her bölgesinde 242 bayisi ile beraber hizmetlerine devam edi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER