© Araklı Arı Haber 2023

Gazetecilerden Başkana Hayırlı olsun

Gazetecilerden Başkana Hayırlı olsun
31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Araklı Belediye başkanı seçilen Hüseyin Avni Coşkun Çebi'yi makamında ziyeret eden Trabzon Doğu Gazeteciler Derneği yönetimi Hayırlı olsunda bulundu.
Seçim sonrası yoğun ziyaretci trafiği yaşayan başkan Çebi geçtiğimiz haftada Trabzon günleri için Ankara'ya gidince  bazi kabüller ertelenmişti.


Sicak bir ortamda Gazetecileri karşılayan Çebi'ye Dernek başkanı Mustafa Solmaz hayırlı olsun diyerek "biz basın mensupları olarak yapacağınız çalışmaları halkımızla paylaşmak için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.


Başkan Çebi seçim çalışmalarında seçmene ulaşmam için siz değerli basın mensuplarının katkılarını unutamam. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada eksiklerimizi bizlere söylerseniz gidermek için elimizden geleni yapacağım. Bizim olmazsa olmazımız Araklı'da turizmi markalaştırmamızdır. Turstik alanlar tesisler yapacağız dedi.


Ziyarete Trabzon Doğu Gazeteciler Derneği başkanı Mustafa solmaz , başkan yardımcısı İsmail Kılıç(iso show), Halit Bayram, Ahmet Sungur, Osman Demirci, Ahmet Yakupoğlu, Emre Çebi, Cemal Aydın katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER