© Araklı Arı Haber 2023

Güzeldal'ın Acı Günü

Güzeldal'ın Acı Günü

Kocaeli Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi MüdürürAhmet Güzeldal'ın babası Celal Güzeldal vefat etti. Vefat Haberini sosyal medya hesabından paylaşan Güzeldal, Şu ifadelere yer verdi,"Babam Celal Güzeldal hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bugün ikinci namazından sonra Köseköy Merkez Mezarlığına defnedilecektir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun"

Ahmet Güzeldal Kimdir?

02.02.1964 tarihinde Araklı-Trabzon´da doğdu. Kocaeli´de Köseköy İlkokulu, Köseköy Ortaokulunu bitirdikten sonra İzmit Mimar Sinan Lisesini bitirdi. 1990 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü´nü tamamladı.

1996 yılında Sakaryada müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. 1999 yılında Trabzon Ayvadere İlköğretim Okulunda öğretmenlik, 2003 yılında Trabzon Araklı Ç.P.L.´de Müdür Yardımcılığı, 2007 yılında Trabzon Araklı Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 2011 yılında Kocaeli´de Atatürk Endüstri Meslek Lisesi´nde uzman öğretmen olarak öğretmenliğe devam etti. 2012 yılında Gölcük Sağlık Meslek Lisesi´nde Müdür Vekili ve müdür yardımcılığı görevini üstlendi. Evli ve Üç Çocuk babası olan Ahmet Güzeldal 2014 yılının Aralık ayından itibaren Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi´nde Müdür olarak görev yapmaktadır.


Araklı Arı Haber - Ramazan Uzun

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER