© Araklı Arı Haber 2023

İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı Küçükibrahimoğlu Araklı'yı ziyaret etti

İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı Küçükibrahimoğlu Araklı'yı ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkan adaylığını açıkladıktan sonra sahaya inen Mustafa Küçükibrahimoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Dün Of ve Dernekpazarı ilçelerini ziyaret eden Küçükibrahimoğlu bugün de Araklı İYİ Parti İlçe Başkanı Halit Baycan ve Sürmene İYİ Parti İlçe Başkanı Köksal Esertaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında çalışmalarını değerlendirmede bulunan İl Başkan adayı “İl Başkanlığı Seçimine güçlü bir ekiple hazırlanıyoruz. Kuracak olduğumuz yönetim ve listemiz Trabzon Şehrimizin sorunlarına farklı bir bakış açısıyla çözüm getirecek liste olacaktır. Trabzon’un tarihine, ismine, kültürüne, ideallerine ve de beklentilerine yaraşır bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz. Gerek merkezden yerele gerekse yerelden merkeze doğru samimi, idealist ve hızlı bir iletişimle şehrimizin önünü açma yönünde çalışmaları planlamaktayız.


Trabzon’a misyon kazandırmak için çıktığımız bu yolda üyelerimiz, delegelerimiz, yöneticilerimiz ve bütün seçmenlerimizin samimi gayretlerini ve desteklerini beklemekteyiz. Saygı değer delegelerimden naçizane bir ricam var tüm başkan adaylarını eşit bir şekilde değerlendirmeleri ve güzel şehrimiz Trabzon’u hangi adayın daha iyi yönetebileceğini hür özgür iradeleriyle karar vermeleridir. Şunu da bilmenizi isterim ki ben seçimden sonra da burada olacağım ben kaybetsem bile İYİ parti kaybetmeyecek. Araklı ve Sürmene yönetim kurulu üyelerine ve kıymetli ilçe başkanlarıma göstermiş oldukları misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.

Az kaldı! Trabzon İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak.”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER