© Araklı Arı Haber 2023

Kimse Merak Etmesin Güzel Günler Yakın

HEMŞERİLERİM ENDİŞE ETMESİN, GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA
Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, seçime çok kısa bir süre kaldığına dikkat çekerek, “Araklılı hemşerilerimin endişesi olmasın. Güzel günler çok yakındır. Yeter ki 5 yılda bir önümüze gelen bu fırsatı iyi değerlendirelim” dedi.
31 Mart 2024’ta yapılacak seçimde, koca bir ilçenin kaderinin belirleneceğine dikkat çeken Şahintaş, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca nasıl bir Araklıda yaşayacağımıza karar vermek için sandık başına gideceğiz. Oy verme işlemi belki 1 dakika, belki 1 dakikadan bile az sürecek. Her şey bizim vereceğimiz 1 oya bağlı. O 1 oy, 5 yıl boyunca nasıl bir Araklı’da yaşayacağımızı da belirleyecek. Seçim çalışmalarında gördüğümüz gerçek şudur; Araklı seçmeni kararını büyük oranda vermiştir ve bu karar da değişimden ve gelişimden yanadır” dedi.

ARAKLIYI HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETECEK KADROMUZLA GÖREVE HAZIRIZ
Sayısı fazla olmasa da bazı seçmenlerde kararsızlık ve karamsarlık olduğunu belirten Şahintaş, “Kimsenin endişesi olmasın, Araklı sahipsiz değildir. Araklıyı hak ettiği şekilde yönetecek kadrolarımızla biz göreve hazırız. Araklının, hemşerilerimizin emrindeyiz. Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki, biz göreve geldiğimizde Araklı halkının faydası neyi gerektiriyorsa, onu yapacağız. Küçük grupların değil, halkın çıkarlarını gözeteceğiz. Kimsenin endişesi olmasın, güzel günler çok yakında. Yeter ki 5 yılda bir önümüze gelen bu fırsatı iyi değerlendirelim” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER