© Araklı Arı Haber 2023

Ringde büyük kapışma 41 ilden 320 sporcu Trabzon’da

41 ilden 320 sporcu Trabzon’da ‘şampiyon’ olmak için yumruk atıyor

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının organize ettiği Okulsporları Genç Erkekler A Kategorisi Türkiye finalleri Trabzon’da yapılıyor. Yomra Spor Kompleksinde  devam eden final müsabakalarında 41 ilden 320 sporcu yumruk sallıyor.

Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği final maçlarının açılışına Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Boks Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Akkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu ile Okulsporları Şube Müdürü V. Yusuf Çebi de katıldı. Kaymakam Balcı, “Trabzon önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” derken, İl Müdürü Birdal Öztürk şunları söyledi: “Genç boksörlerimizin gelecekte ay-yıldızlı forma ile ülkemizin adını dünyaya duyuracağına, İstiklal marşımızı dünyanın dört bir yanında göndere çekeceklerine yürekten inanıyorum.”

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan finaller, hafta sonu tamamlanacak. Dereceye geren sporculara madalya ve ödüllerinin verilmesiyle Trabzon’daki büyük heyecan son bulacak.


Araklı Arı Haber/Ramazan Uzun

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER