© Araklı Arı Haber 2023

Şahintaş Araklı'da 31 Mart'ta Beklenen Değişimi Gerçekleştireceğiz

AHİNTAŞ RÜZGÂRI, ARAKLI’DAKİ UMUTSUZLUK BULUTLARINI DAĞITTI
Şahintaş’tan iddialı çıkış: “Araklı’nın Özlediği Değişimi, Biz Gerçekleştireceğiz”
Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, Araklı halkında çok güçlü bir değişim arzusu olduğunu belirterek, özlenen değişimi kendilerinin gerçekleştireceğini söyledi.

“HALKIMIZ, BEKLENEN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZE İNANDI”
Yerel seçimlere 18 gün kala, Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş’tan iddialı bir açıklama geldi. Araklı halkının yıllardır beklediği değişime ilk kez bu kadar yakın olduğunu belirten Şahintaş, şöyle konuştu:
“Halkımızda çok güçlü bir değişim arzusu var. Yıllardır, “Başka seçenek mi var?” denilerek umutsuzluğa sürüklenen, önemli bir kısmı sandığa bile gitmeyen Araklı halkı, şimdi büyük bir heyecan yaşıyor. Çünkü halkımız, Araklı’nın özlediği, ihtiyaç duyduğu değişimi bizim kadrolarımızın gerçekleştireceğini gördü ve buna inandı. Şahsıma ve meclis üyesi adaylarımıza karşı gösterilen ilgi ve teveccühün her geçen gün artışı, bunun somut göstergesidir.”

“31 MART’TA, ARAKLI’DA BEKLENEN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
“Araklı’nın üzerindeki umutsuzluk bulutları, nihayet dağılmaya başladı. Artık güneş, yüzünü gösterdi. İnşallah 31 Mart’ta Araklı tarihinde yeni bir sayfa açılacak ve ilçemizin üzerindeki kara bulutlar tamamen dağılacaktır. Halkımız, 1 Nisan sabahına apaçık, güneşli bir bahar havasıyla uyanacak, ilçemize bahar havası hakim olacaktır. Araklı’da özlenen değişimi gerçekleştirecek kıymetli hemşerilerim, her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bizler de bütün gücümüz ve imkanlarımızla, bu güzel insanlara layık olmaya çalışacağız.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER