© Araklı Arı Haber 2023

Şahintaş Bu Seçim Verdikleri Sözleri Tutmayanlara Ders Verme Seçimidir

ŞAHİNTAŞ: “BU SEÇİM, VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTMAYANLARA DERS VERME SEÇİMİDİR”

ŞAHİNTAŞ: “BU SEÇİM, VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTMAYANLARA DERS VERME SEÇİMİDİR”
Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Şakir Şahintaş, kullanılan her bir oyun, sadece Araklı’nın değil, gençlerin, çocukların ve hatta, henüz doğmamış nesillerin kaderini etkileyeceğine dikkat çekti. Şahintaş, “Böylesine büyük bir sorumluluğu yerine getirirken, meseleye particilik veya hemşerilik üzerinden bakmamalı, liyakatli ve samimi kadroları seçmeliyiz” dedi. 
Oy kullanmanın önemi ve sorumluluğuyla ilgili konuşan Şahintaş, “Verdikleri sözü tutmayan, yaptıkları vaatleri seçimden sonra unutan, seçimleri kazanmak için her yolu mubah gören isimler yüzünden, halkımızda siyasetçilere güven iyice azaldı. Buna yol açanlar, siyaseti halka hizmet etmek için değil de, şahsi çıkarları ve hırsları, belli grupların menfaatleri için yapanlardır. Seçimler, kendilerinden ve yakın çevrelerinden başkasına faydası olmayan bu siyasetçi tipinden kurtulmak için ayağımıza gelen büyük bir fırsattır” dedi.

“ARAKLI HALKI, SEÇİMDEN SONRA KENDİSİNİ UNUTANLARA, UNUTAMAYACAĞI BİR DERS VERECEKTİR”
“Oy kullanmak bir vatandaşlık görevi olduğu kadar, aynı zamanda yaşadığımız ilçenin geleceğini etkileyen çok önemli bir sorumluluktur” diyen Şahintaş, “Bir iki dakika süren oy verme işleminin sonucunda işbaşına gelenler, 5 yıl boyunca ilçemizi yönetecek, hepimizin kaderini etkileyecektir. İşte bu seçim, verdikleri sözlerde durmayan, vaatlerini gerçekleştirmeyen ve seçim bitince halkı unutanlara ders vermek için çok büyük bir fırsattır. İnanıyorum ki, Araklılı hemşerilerim, 5 yılda bir ayağına gelen bu fırsatı değerlendirecek ve seçimden sonra halkı unutanlara, unutamayacakları bir ders verecektir” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER