© Araklı Arı Haber 2023

Trabzonlu Şampiyon Sporcuya büyük haksızlık

Resmen skandal! Trabzonlu sporcuya lisansını yırttıran olay! Şampiyon oldu ama hakkı verilmedi. Mevcut Türkiye Boks Federasyon başkanlığı Trabzonlu sporcuların kaderiyle oynamaya devam ediyor.

 

 

SON SKANDAL!
Umut Boran Memiş… Elazığ’da Türkiye Şampiyonu oldu. Kampa çağrıldı ancak sonrasında sağlık sorunu gerekçesiyle geri gönderildi. Sağlık sorunu olmadığını, haksızlığa uğradığını söyleyen Umut, kamp merkezinde lisansını yakarak Trabzon’a döndü.

 

Daha önce defalarca Trabzonlu şampiyon sporcular Turnuvalara hatta olimpiyatlara katılma noktasında engellemeler yaşadı. Mağdur kalan sporcular Trabzonlu siyasilerden yardim istedi. Birçok millet vekili ve Trabzonlu bakan müdahil olarak bazı sporcuları kurtarabildi. Üstelik bu sporcular katıldıkları organizasyonlarda derece yapmayı başardı

 

Üst düzeyde siyasiler bu duruma el atsada skandallar bir türlü bitmiyor. Olayların arkasında bir takım kirli işlerin döndüğü Trabzon spor camiası anlatılıyor. Devlet büyüklerinden Boks federasyonuna müdahale etmesi için yardım çağrısında bulunuyor.

 

 

 

 

 

Haber: METİN TAŞKIN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER