Unutulmaya Yüz Tutmuş Trabzon Lezzetleri Araklı’da Buluştu
ARAKLIUnutulmaya Yüz Tutmuş Trabzon Lezzetleri Araklı’mızda Buluştu
“Unutulmaya Yüz Tutmuş Trabzon Lezzetleri” etkinliğimizi, Araklı Belediyesi Bayrak Kafe Tesislerimizde yoğun ilgi ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirdik.
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Ercan Öter, İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Uzun, Araklı belediye başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Erkut Çelebi, KKTC Trabzon Başkonsolosu Fatma Demirel, katıldı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi
kıymetli şeflerimiz, belediye başkanlarımız ve değerli misafirlerimizin katılımlarıyla; Karadeniz’in saklı kalmış lezzetlerini gün yüzüne çıkardığımız bu özel günü daha da anlamlı hale getirdik.
Kültürümüzün önemli bir parçası olan yöresel mutfağımızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına düzenlediğimiz bu güzel organizasyonda emeği geçen, başta Sn. Akif Budak bey olmak üzere katkı sunan herkese ve bizlerle birlikte olan tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum.
İlginizi Çekebilir