İlçemiz Türkeli Köyünde yaşanan kavgada bir kişiyi tabanca ile vurarak öldürdüğü ve babasını da yaraladığı gerekçesiyle yargılanan sanık 1 yıl 3 ay hapse çarptırıldı.
Trabzon 2.Ağır ceza mahkemesindeki duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti, 2 yıl önce Araklı ilçesi Türkeli Köyü Sırat Mahallesi’nde akraba iki ailenin, aralarında husumete sebep olan bir arazideki yola beton dökme sırasında kavga ettiği ve olayda sanık İ.T. tarafından tabanca ile vurulan Fatih Taşkın’ın hayatını kaybettiği, babası İlyas Taşkın’ın da yaralandığını anımsattı.
Mahkeme heyeti, olaya karışan sanıklardan İ.T. ye, Fatih Taşkın’ı öldürdüğü gerekçesiyle 15 yıl, babası İlyas Taşkın’ı da yaraladığı gerekçesiyle 1 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Olayı azmettirdiği öne sürülen İ.T. da 5 yıl 15 ay hapis cezası verilmesini kararlaştırdı.
ARAKLI ARI HABER