MENU
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
Araklı Arı Haber
DOLAR29.4457
EURO32.7195
GR ALTIN1964.9
ÇEYREK3232.3
Trabzon
Araklı Arı Haber
Araklı Arı Haber
  • ARAKLI
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • KÖYLER
  • SİYASET
  • BÖLGESEL
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

Araklıya Yakışan Görüntü

Ana SayfaArakliAraklıya Yakışan Görüntü
Araklıya Yakışan Görüntü




03 January, 2015, Saturday 20:00
  • yazdırfont küçültfont büyüt

Araklı Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Araklı belediye kültür merkezinde Dünya kadınlar günü nedeniyle bir panel düzenledi. Panel ilçede bir ilkede imza attı. Kadınlar gününe Erkeklerde katıldı ve belediye başkan adayları icraatlarını anlatarak kadınlar için ilçede yapacakları projelerini anlattılar.
Panele Trabzon Barosu Kadın hakları komisyon başkanı Avukat Sibel Suiçmez, Saadet partisi Araklı belediye başkan adayı eski belediye başkanı Ümit İsmailçebioğlu, CHP belediye başkan adayı Av. Adnan Beşir, bağımsız belediye başkanı Hazar Çavuşoğlu, ADD araklı şubesi başkanı Osman Alioğlu ve çok sayıda kadın ve erkek dinleyici katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ADD şube başkanı Osman Alioğlu bu günümüzü onurlandıran katılımcı ve dinleyicilerimize teşekkür ediyor Dünya kadın emekçileri gününü kutluyorum. Gönül isterdi mevcut belediye başkanımızda burada olsa projelerini diğer belediye başkanlarımızın huzurunda anlatsa. Ancak gelmediği halde panele gelenleri de anons yaptırmayarak engellemiştir. dedi
Av. Sibel Suiçmez biz kadınlar olarak erkeklerle birlikte bu toplantıyı yapmaktan son derece mutluyuz. ADD Araklı şube başkanında teşekkür ederek seçim çalışmalarının arasında bu programı düzenleyerek bir ilke imza atarak belediye başkanlarının projelerini anlatmalarına olanak sağladığı için teşekkür ediyorum. Keşke tüm siyasi partilerin belediye başkan adayları da burada olsa da kadına diyecek sözleri olup olmadığını anlatsaydılar. 8 Mart kadınlara tektaş yüzük alma günü değildir. Kadınlarımızın haklarını ve taleplerini elde ettikleri bir hak arama günüdür.

Bağımsız belediye başkan adayı Hazar Çavuşoğlu bir kadın olarak Araklı dan bağımsız belediye başkan adayı oldum. Ben bu güne kadar hep zor olan yolları seçtim. Yaşadıklarım bu gün kadınlarımızın yaşadığı zorlukları ortaya koyacaktır. Araklı nın yerlisi olmadığımdan burayı anlamam ve bakışım çok daha farklı oluyor. Biz kadınlara destek olunduğunda çok güzel başarılara imza atılabileceğini göstermek için aday oldum diyen Çavuşoğlu yol kenarlarına kurulan spor aletlerinde nasıl bir anlayışla spor yapılabileceğine anlayamadığını söyleyerek eleştiride bulundu. Bunların değişmesi gerektiğini belirtti.

Eski belediye başkanı Ümit Çebi konuşmasına başlarken burada bulunan belediye başkanları ilk kez aday olmuşlar ama arkasında 10 yıllık bir belediye başkanı geçmişi olan birisi olarak benim buraya çıkacak cesareti varsa demek ki anlının akıyla icraat yaptığı; adıl görev yaptığı inancıyla burada konuşmaktadır. Hele 10 yıl bir mazısı olan belediye başkanı olarak rakiplerinin karşısına çıkmak çok zordur. 8 Mart dünya kadınlar günü başta olmak üzere sevgililer günü anneler günü gibi bir sürü günler batıdan gelmekte ancak bunları istismar edenlerde hep batılılar. Bu günler o insanların değerlerinin anlaşılması için değil kapitalizmin çılgın tüketimi ile gündeme gelmiştir. Kadın eştir kadın kardeştir, kadın annedir, bizim medeniyetimiz kadına çok değer vermiştir. Ben kıvırtmayı bilmem. Araklı sevdalısı birisiyim. Huzurlu bir araklı için mücadele verdim vermeye de devam edeceğim. Ben buradayım sayın başkanı buraya isterdim belediyeden anons ettirmediği için seçim arabamla anons ettirerek halkımı buraya davet ettim. Halkın karşısına çıkamayan bir belediye başkanı hangi yüzle oy isteyecek. Bu millet ne ekiyorsa onu biçiyor. Dedi.

TURUP’UN TEMİNATI BENİM

Ümit Çebi Turup la ilgili gelen bir soru üzerine Ümit başkan Turup un teminatı benim. Benim başkanlığım da turupa çöp dökülmeyecektir. Başkan olduğum an oraya ne yapacağımı göreceksiniz. Legal veya illegal konuşmayı bilirim. Ak partili belediye başkanı oraya geldiği an emrivaki yapmak zorunda kalacaktır. Yoksa Recep Çebi oranın çöplük olmasını kesinlikle istemez dedi. Turupla ilgili yapılması gereken tüm mücadelemi ben vermişim vermeye de devam edeceğim dedi.

KÖTÜ YÖNETİM ARAKLI’YI 30 YIL GERİYE GÖTÜRMÜŞTÜR

CHP Araklı belediye başkan adayı Av. Adnan Beşir bu programı düzenleyen ADD Araklı şube başkanına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 20-30 yıl önce Araklı çok daha güzel çok daha modern bir ilçeydi. Deniziyle plajıyla gazinosuyla huzurlu bir ilçeydi. Ama gelinen noktada emniyet kayıtlarına göre Trabzon ilçeleri arasında suç oranı en yüksek bir ilçe olduk. Biz CHP olarak kadınımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Sürmede, köprübaşında, Of’ta, Rize’de belediye başkan adaylarımız kadın. Bizim belediye meclis üyelerimizden iki adayımız kadın. Bu hiçbir partide kadın adayı yok.
Arıca trupla ilgili bir açıklamada yapan Beşir geçmişte Araklı’yı yöneten başkanlar Turupun çöp olmaması için gerekli mücadeleyi gösterememişlerdir. Benim başkanlığımda Turup çöp alanı olmayacaktır dedi.

1012270_1416373641945211_1335054995_n1185970_1416373658611876_2118427382_n

haber mustafa solmaz

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Araklı'ya Muğla'dan Gelin Geldi
Araklı'ya Muğla'dan Gelin Geldi
Ayılar Araklı Yaylalarını Mesken Tuttu
Ayılar Araklı Yaylalarını Mesken Tuttu
Araklılı Güreşçilerden Büyük Başarı
Araklılı Güreşçilerden Büyük Başarı
Gözyaşlarıyla Toprağa verildi
Gözyaşlarıyla Toprağa verildi
Araklı Girişinde Trafik Kazası
Araklı Girişinde Trafik Kazası
Araklı'da Aygün Kardeşlerin Acı Günü
Araklı'da Aygün Kardeşlerin Acı Günü
Araklı’da Horon Coşkusu: Sanatçı Gezep ile Milletvekili Aynı Halkada
Araklı’da Horon Coşkusu: Sanatçı Gezep ile Milletvekili Aynı Halkada
Yeni Başkan Araklılı Taşkın Hamzaoğlu
Yeni Başkan Araklılı Taşkın Hamzaoğlu
Son Dakika | Araklılı Gencin Cansız Bedeni Rize Pazar Sahilinde Bulundu
Son Dakika | Araklılı Gencin Cansız Bedeni Rize Pazar Sahilinde Bulundu
Son Dakika | Araklı’da Kayıp Genç İçin Aramalar Denizde Yoğunlaştı
Son Dakika | Araklı’da Kayıp Genç İçin Aramalar Denizde Yoğunlaştı
Araklı'da 2 Mahallede Heyelan Riski Tehlike Büyük
Araklı'da 2 Mahallede Heyelan Riski Tehlike Büyük
Trabzonspor İki Farklı Maddeden Sevk Edildi
Trabzonspor İki Farklı Maddeden Sevk Edildi
Araklı'ya Acı Haberi Geldi
Araklı'ya Acı Haberi Geldi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, KTÜ’de Öğrencilerle Buluştu
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, KTÜ’de Öğrencilerle Buluştu
Şampiyon Araklı Saffet Çebi Lisesi 
Şampiyon Araklı Saffet Çebi Lisesi 
Araklı'da Yunus Balıkları Neden Ölüyor
Araklı'da Yunus Balıkları Neden Ölüyor
Başkan Çebi'den Taşacak Bu Deniz Setine Ziyaret
Başkan Çebi'den Taşacak Bu Deniz Setine Ziyaret
Araklı'da Vefat Başsağlığı
Araklı'da Vefat Başsağlığı
Araklı'da Acı Haber
Araklı'da Acı Haber
Elif Aksoy Araklı Belediye Başkanlığını Devraldı
Elif Aksoy Araklı Belediye Başkanlığını Devraldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
ARAKLI

Araklı'ya Muğla'dan Gelin Geldi

Ayılar Araklı Yaylalarını Mesken Tuttu

Araklılı Güreşçilerden Büyük Başarı

Gözyaşlarıyla Toprağa verildi

Araklı Arı Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Araklı Arı Haber 2023