MENU
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • ASTROLOJİ
  • RÜYA TABİRLERİ
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • ETKİNLİK TAKVİMİ
  • BİYOGRAFİLER
  • E-GAZETE
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • TAZİYELER
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • E-Gazete
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Firma Rehberi
  • Seri İlanlar
Araklı Arı Haber
DOLAR29.4457
EURO32.7195
GR ALTIN1964.9
ÇEYREK3232.3
Trabzon
Araklı Arı Haber
Araklı Arı Haber
  • ARAKLI
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • SAĞLIK
  • KÖYLER
  • SİYASET
  • BÖLGESEL
  • YAŞAM
  • KÜLTÜR SANAT
Kapat

Mert Çebi Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Ana SayfaYaşamMert Çebi Son Yolculuğuna Uğurlandı…
Mert Çebi Son Yolculuğuna Uğurlandı…
Alfa Car Rental
04 January, 2015, Sunday 20:00
  • yazdırfont küçültfont büyüt

Zonguldak’ta, motosikletiyle otomobile çarptıktan sonra karşı yönden gelen minibüsün altında kalan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mert Çebi hayatını kaybetti. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan kaza sonrası olay yerine gelen Mert Çebi’nin annesi Özlem Çebi, minibüsün altındaki oğluna son kez bakarak, “Annem kalk. Azıcık elini tutayım” diyerek ağladı.

Kaza, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Kozlu ilçesine bağlı Fatih Sitesi Mahallesi’nde meydana geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4’üncü sınıf öğrencisi Mert Çebi, 3 ay önce aldığı 67 DU 859 plakalı motosikletiyle yağışlı havada seyir halindeyken, karşı yola girmek için duran G.G. yönetimindeki 34 GG 5287 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride savrulan Çebi, İ.K. yönetimindeki 67 ND 738 plakalı işçi servisinin altına girdi. Minibüsün altında yaklaşık 10 metre sürüklenen Çebi, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası polis yolda önlem alırken minibüsün altında olan Çebi’nin üzeri örtüldü.

ANNEDEN OĞULA SON BAKIŞ

Kazayı haber alıp gelen anne Özlem Çebi ise, oğlunu minibüsün altında görünce gözyaşlarını tutamadı. Oğlunun yanına giden Özlem Çebi, “Ah yavrum. Oğlum kalk. Annem kalk. Azıcık elini tutayım” diyerek ağladı. Özlem Çebi’yi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada kaza yerine gelen Mert Çebi’nin arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ambulansa alınan Çebi’nin cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kazaya karışan otomobil sürücüsü G.G. ve minibüs sürücüsü İ.K.’yi gözaltına alarak karakola götürdü.

Bu arada kaza anı bir restoranın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, karşı yola geçmek için duran araca arkadan çarpan Çebi, hızla karşı yola savrularak gelen minibüsün altına giriyor. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

Mert Çebi’nin dün Acılık Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazında izdiham yaşandı. Genç yaşta hayatını kaybeden Mert’i, tanıyan-tanımayan herkes Acılık Camisi’ne akın etti ve baba Mehmet Çebi’ye başsağlığı dilediler.

Cenaze namazına; 19’uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, 22’nci Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Zonguldak Belediye Başkanı ve CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Ali Aslankılıç, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve yönetimi, TTK eski Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, EnerjiSA BEDAŞ Zonguldak İşletme Müdürü Selman Nair, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, TED Zonguldak Koleji Vakıf Başkanı Burçin Bahadır, GMİS eski Genel Başkanı Ramis Muslu, CHP İl Başkanı Halil Furat ve Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Kozlu eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, Zonguldak’ın tanınmış işadamları, daire müdürleri, dernek başkanları, Mert’in okul arkadaşları ve Çebi Ailesi’nin yakınları ile dostları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Mert Çebi, Asri Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Pusula Gazetesi olarak Mert Çebi’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ZOKEV’DEN SUÇ DUYURUSU

Öte yandan Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV) Yönetim Kurulu, Mert Çebi’nin ölümüne neden olan kavşakta yol ve sürüş güvenliğinin artırılması için gerekli çalışmayı yapmayan ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Açıklama şöyle:

“Vakfımızın kuruluşunu büyük emeği geçen, uzun dönem Mütevelli Heyeti üyeliği yaparak, kurumlaşmamıza katkı sunan sevgili arkadaşlarımız Mehmet ve Özlem Çebi’nin oğlu Mert Çebi’yi elim bir trafik kazasında yitirmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz. Bülent Ecevit Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan kardeşimizin, daha ömrünün baharındayken aramızdan yarılmasının tek nedeni, yetkililerin görev ihmalidir. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan kavşakta, olası kazaların önlenmesi için ışıklandırma ve sinyalizasyon sistemi yapılması, dönel kavşak haline dönüştürülerek yol güvenliğinin artırılması için çevre halkının defalarca yöneticilere başvurduğu, imza kampanyası düzenleyerek ilgili birimlere ilettiği basına yansıyan haberlerle de sabittir. Kendilerine defalarca müracaat edildiği, konuyla ilgili imzalar teslim edildiği halde kavşak güvenliğini artırmaya yönelik hiçbir çalışma yapılmadığı gibi pek çok kazanın meydana gelmesine de resmen göz yumuldu. Onca uyarıya, yurttaş başvurusuna karşın kavşakta düzenleme yapılmayarak, mal ve can güvenliği aleni bir şekilde tehlikeye düşürüldü. Son olarak da Mert Çebi kardeşimiz, anılan yerde meydana gelen kazada yaşamını yitirdi. Kavşakta yol ve sürüş güvenliğinin artırılması için gerekli çalışmayı yapmayan ilgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuyor, tüm Çebi Ailesi’ne başsağlığı diliyor, arkadaşlarımızın acısını paylaşıyoruz.”

KAZA NASIL OLDU?
Kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Kozlu Beldesi Fatih Sitesi Mahallesi’nde meydana geldi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4’üncü sınıf öğrencisi Mert Çebi, 3 ay önce aldığı 67 DU 859 plakalı motosikletiyle yağışlı havada seyir halindeyken, karşı yola girmek için duran G.G. yönetimindeki 34 GG 5287 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride savrulan Çebi, İ.K. yönetimindeki 67 ND 738 plakalı işçi servisinin altına girdi. Minibüsün altında yaklaşık 10 metre sürüklenen Çebi, olay yerinde hayatını kaybetti.

kaynak Haber pusula

162_39068_339068_cenazeson

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'u Bırakıp Araklı'da Köye Yerleşti
İstanbul'u Bırakıp Araklı'da Köye Yerleşti
Araklı'da Denize Girilecek Plajlar Açıklandı
Araklı'da Denize Girilecek Plajlar Açıklandı
Başkanlar Araklı'da Aynı Karede
Başkanlar Araklı'da Aynı Karede
Araklı'da Trafik Kazası Yaralılar Var
Araklı'da Trafik Kazası Yaralılar Var
Araklı'daki Bu Okul Trabzon İl Birincisi Oldu
Araklı'daki Bu Okul Trabzon İl Birincisi Oldu
Araklı’ya Fen Lisesi: Geleceğe Yatırım
Araklı’ya Fen Lisesi: Geleceğe Yatırım
Araklı'da Acı Haberi Geldi
Araklı'da Acı Haberi Geldi
Büyükçekmece Belediye Başkanvekilliğine Araklılı Seçildi
Büyükçekmece Belediye Başkanvekilliğine Araklılı Seçildi
Araklı'da Bu Ailenin Sesini Duyan Varmı
Araklı'da Bu Ailenin Sesini Duyan Varmı
Araklı'da Son Yolculuklarına Uğurlanacaklar
Araklı'da Son Yolculuklarına Uğurlanacaklar
Araklı Kaşıkçı mevkiinde trafik kazası Bir Çocuk Ağır Yaralandı
Araklı Kaşıkçı mevkiinde trafik kazası Bir Çocuk Ağır Yaralandı
Araklı'da Bayram Günü Acı Haber Eşiyle Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Araklı'da Bayram Günü Acı Haber Eşiyle Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Son dakika Araklı Karadere Yolunda Trafik Kazası Ölü ve Yaralılar Var
Son dakika Araklı Karadere Yolunda Trafik Kazası Ölü ve Yaralılar Var
Bayram Günü Araklı'da Büyük Acı
Bayram Günü Araklı'da Büyük Acı
Araklı'da Acemi Kasaplar İş Başındaydı
Araklı'da Acemi Kasaplar İş Başındaydı
Başkan Hacıhasanoğlun'dan Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Hacıhasanoğlun'dan Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Çebi'den Bayram Mesajı
Başkan Çebi'den Bayram Mesajı
Araklı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Serdan'dan Kurban Bayramı Mesajı
Araklı Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Serdan'dan Kurban Bayramı Mesajı
Araklı'da kurban Satıcılarının Sıkıntısı Büyük
Araklı'da kurban Satıcılarının Sıkıntısı Büyük
Araklı Şehitlerini unutmuyor
Araklı Şehitlerini unutmuyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
YAŞAM

Araklı'ya Acı Haberi Geldi

Cafer Aygün'ün Acı Günü

Araklı'da Göz Yaşları Arasında Toprağa Verildi

Araklı Hurması; Keşfedilmemiş Meyve, Şifa kaynağı

Araklı Arı Haber
KünyeGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Araklı Arı Haber 2023